WOONACCESSOIRES

De juiste woonaccessoires zorgen voor een sfeer die perfect bij u past. Onze trendy, doch tijdloze items toveren uw huis om tot een écht thuis, waarin u heerlijk kunt genieten met uw familie en vrienden. Bij tuincentrum De Oosteinde kunt u een zeer uitgebreid aanbod vinden aan prachtige en trendy woonaccessoires voor ieder interieur! Kom langs in Hillegom, Vijfhuizen, Zeewolde of IJsselmuiden voor de prachtige items van onder andere Bolsius en Countryfield.

Online woonitems bestellen

 


Ontdek ook onze:

Woonaccessoires kopen | De Oosteinde Hillegom

Woonaccessoires kopen | De Oosteinde Hillegom

WOONACCESSOIRES IN UW INTERIEUR STYLEN

Niet iedereen heeft groene of gouden vingers. Als u de woonbladen erop naslaat, ziet het er allemaal zo prachtig en perfect uit, maar hoe doet u dat nu zelf in uw eigen woning? Waar moet u beginnen en met welke producten? Wat past er nu goed bij elkaar? Onze medewerkers hebben een passie voor interieur en zij helpen u graag. Wel geven we u graag vast een stylingtip mee, namelijk de 'regel van 3'. 

Stylen met de regel van 3

Het houdt in dat dingen die in oneven getallen zijn gerangschikt aantrekkelijker staan. Met de magische drie, maar vijf kan ook - zolang het oneven is, kun je altijd een middelpunt en harmonie vinden. Kies voor objecten die van elkaar verschillen van kleur, vorm en/of hoogte. Zo maak je binnen een handomdraai een heel knus hoekje!

Groene kamerplanten

TIPS OM WOONACCESSOIRES TE STYLEN

Bij de Oosteinde Hillegom, Vijfhuizen, Zeewolde en IJsselmuiden vindt u uiteraard de leukste woonaccessoires. Van leuke beeldjes tot spiegels en van geurstokjes tot muurornamenten. De lijst is oneindig en dus adviseren we u vooral om eens een bezoekje aan ons te brengen. We geven u naast de 'regel van 3' graag nog een aantal andere stylingtips, zodat u de inspiratie uit ons tuincentrum ook eenvoudig bij u thuis kunt toepassen.

 1. Creëer een stilleven en cluster:
  Door uw mooiste spullen bij elkaar te zetten, creëert u rust. Overal losse items staat snel rommelig, dan kunnen ze afzonderlijke items nog zo mooi zijn. Zet ze op een plateau om dit effect te versterken.
 2. Contrast in de accessoires:
  De accessoires die u bij elkaar zet, hoeven niet perfect op elkaar aan te sluiten. Juist een verrassende combinatie werkt inspirerend! Op deze manier maakt u er een dynamisch geheel van.
 3. Combineer eigen en nieuwe spullen:
  Er hoeven geen bergen woonaccessoires voorhanden te zijn. Kijk eens rustig om u heen naar de spullen die u al in huis heeft staan. Een plant, een mooie spiegel of een oude lijst kunt u mooi combineren met bijvoorbeeld wat nieuwe kaarsen, een windlicht of een mooie glazen vaas of stolp.
 4. Experimenteer!
  Probeer wat dingen uit en kijk goed naar het resultaat. Less is vaak more, dus als het niet helemaal naar uw zin is, probeer dan een item weg te halen. Bij ons in het tuincentrum is voldoende inspiratie te vinden, dus u bent van harte welkom om eens langs te komen en advies te vragen aan onze medewerkers.

Kaarsen

Vazen, droogbloemen, klokken en andere woonaccessoires kopen | De Oosteinde Hillegom

WOONACCESSOIRES ALS CADEAU

Bent u op zoek naar een leuk cadeau? Dan zijn woonaccessoires vaak een erg leuk idee! Een mooie vaas voor wat stijlvolle droogbloemen, een mooi kussen voor op de bank, een spiegel of lijst voor aan de muur of een warm kleed om onder te kruipen. Een arrangement, zoals en dienblad met wat gezellige kaarsen of een mooi opgemaakt windlicht, zijn cadeaus waarmee u natuurlijk bonuspunten scoort! Kunstbloemen zijn ook een perfect presentje waar de ontvanger een leven lang plezier van gaat hebben. Ook hiervoor bent u bij de Oosteinde aan het juiste adres!

Droogbloemen

Woonitems kopen | Tuincentrum de Oosteinde

Woonitems kopen bij de Oosteinde

Is uw interieur toe aan nieuwe woonaccessoires? Breng dan een bezoekje aan tuincentrum de Oosteinde! Het is altijd een feest om op de afdeling sfeer en cadeau rond te kijken. Bij ons vindt u een groot assortiment aan interieuritems, zoals potten, vazen en manden om woonkamer, tuin en balkon gezellig te maken. Net zoals leuke fotolijstjes, spiegels, beeldjes, geurstokjes, mooie buddha’s of trendy artikelen met inspirerende spreuken om die kale hoek net iets op te leuken. Ook praktische artikelen vindt u op deze afdeling, zoals kapstokken, deurmatten of mooie gieters. Kortom: genoeg hebbedingen om uzelf of iemand anders cadeau te geven! U bent van harte welkom bij de tuincentra van De Oosteinde! Wist u al dat wij ook een webshop hebben? Neem snel een kijkje! Ook voor vragen kunt u contact met ons opnemen of langskomen in een van onze tuincentra in Hillegom, Vijfhuizen, Zeewolde of IJsselmuiden.

Kussens

Onze winkels