Grote kamerplanten

Een grote kamerplant is een aanwinst in uw woning. Het trekt de aandacht en geeft een relaxte sfeer met zich mee. Planten geven zuurstof af en stralen rust uit. Hoe komt u nu beter tot rust dan in uw eigen woonkamer?

Vier grote kamerplanten

Een lege plek naast de bank? Of mist u wat groen naast de kapstok in de hal? Misschien heeft u een gezellige leeshoek die net iets sfeervoller kan? Denk dan eens aan een grote kamerplant! Met één van deze vier kanjers krijgt uw woning een groene opkikker!

1. Pachira

De geldboom is ook wel een andere naam voor de Pachira. Helaas moeten we u teleurstellen, want groeit er geen geld aan deze boom. Mooie groene bladeren heeft deze kanjer wél!

2. Beaucarnea

Het lijkt misschien meer op een boom, maar de Beaucarnea is toch echt een plant! Binnenshuis zal hij helaas niet bloeien, maar dat is niet zo erg met zo'n uiterlijk! 

3. Polyscias

Deze kamerplant voelt zich prettig in de schaduw en groeit recht omhoog. Hij is van boven tot onder versierd met mooie bladeren!

4. Dracaena

Naast het feit dat de Dracaena een krachtige luichtzuiveraar is, is het ook echt een exotische statememtplant! Prachtig om in huis te hebben!

Grote kamerplanten kopen

Bent u op zoek naar een grote kamerplant? We hebben de bovenstaande toppers uiteraard beschikbaar voor u in ons tuincentrum, samen met nog veel meer mooie exemplaren. Smal of breed, uitbundig of minimalistisch, er is altijd wel iets wat bij uw smaak past. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten

Onze winkels