Vogels, woelmuizen, insecten

Zoekt u gewasbescherming, bijvoorbeeld om uw gewas te beschermen tegen vogels, woelmuizen of insecten? Dan bent u bij Tuincentrum De Oosteinde aan het juiste adres!

Om gewassen te beschermen tegen allerlei soorten plagen zijn er diverse producten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan netten om vruchtbomen en struiken te beschermen tegen de vraatzucht van de vogels die gek zijn op vruchten.

Voor konijnen en woelmuizen zijn er vallen, maar ook korrels die ervoor zorgen dat ze uit de tuin wegblijven. Als u radicaler te werk wilt gaan, zijn er ook gifkorrels voor muizen beschikbaar.

Voor kruipende insecten is er speciaal lijmband dat om de stam geplakt wordt, waardoor de insecten tegengehouden worden.
Boomwondbalsem zorgt voor een snelle genezing van de wond die veroorzaakt is door het snoeien of zagen van takken en voorkomt inrotten.

Zoals u ziet zijn er vele diverse mogelijkheden. Weet u niet welke bestrijdingsmiddelen u wilt kopen en welke bij de problematiek in uw tuin passen? Kom dan gerust langs bij Tuincentrum De Oosteinde, dan voorzien we u graag van de nodige informatie! 

U kunt ook online ongediertebestrijding bestellen in onze webshop!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Ongedierte bestrijding

Onze winkels