Reigers

Heeft u last van reigers in uw tuin? Bij Tuincentrum De Oosteinde hebben wij diverse middelen tegen reiger overlast.

Prachtig zijn de reigers die gebiologeerd naar hun prooi staan te turen, maar uw goudvissen zijn dan ook niet veilig als ze niet onder een blad of steen kunnen schuilen. Een afdeknet is een oplossing, maar nog beter is een afschrikset. Deze set bestaat uit stokken die met nylon draad met elkaar zijn verbonden. De stokken worden langs de vijver geplaatst en door de belletjes die aan het draad bevestigd zijn, wordt de reiger afgeschrikt. Het is misschien niet zo mooi, maar wel effectief voor het behoud van goudvissen in uw vijver.
De spiegelende pyramide drijft op het wateroppervlak en door de schittering van de spiegelende vlakken gaat de reiger ook op de vlucht. De "kunst" reiger staat leuk bij de vijverrand, maar heeft geen afschrikwaarde.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om reigers uit uw tuin te weren? U bent van harte welkom bij de vestiging van Tuincentrum De Oosteinde bij u in de buurt. Onze medewerkers helpen en adviseren u graag! U kunt ook online vogelafweer bestellen in onze webshop.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Ongedierte bestrijding

Onze winkels