Mieren en wespen

Heeft u last van mieren en wespen in uw tuin? Bij Tuincentrum De Oosteinde hebben we diverse middelen tegen vervelende plagen.

Beesten horen in de tuin, zij dragen immers bij aan het natuurlijk evenwicht. Zo ruimen wespen en mieren veel andere insecten op, maar als het er te veel worden en ze overlast gaan geven, dan moet u ingrijpen.

Mieren zijn niet schadelijk, maar ze kunnen wel het terras ondergraven, of gaan bij u thuis op zoek naar lekkere happen.

Wij raden u aan de mieren met biologische bestrijdingsmiddelen te lijf te gaan, zodat insecteneters zoals vogels, egels en mollen niet vergiftigd worden. Wilt u de mieren binnenshuis bestrijden? Dan zijn de zogenaamde lokdoosjes ideaal. De mieren nemen de poeder mee naar hun nest en u ziet ze niet meer terug.

Wespen kunnen kwaad worden, dus voorzichtigheid is geboden bij de bestrijding van deze beestjes. In sommige gemeentes kunt u de afdelling ongediertebestrijding bellen, tegen een gereduceerd bedrag. In andere gemeentes wordt het wespennest zelfs gratis verwijderd. Er zijn ook spuitbussen verkijgbaar die zeer effectief zijn, die vindt u in ons assortiment.

Wij kunnen u bij aankoop van bestrijdingsmiddelen adviseren en voorzien van de nodige informatie. U bent van harte welkom bij de vestiging bij u in de buurt! U kunt tegenwoordig ook diverse bestrijdingsmiddelen online bestellen in onze webshop, neem gerust een kijkje.
 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Ongedierte bestrijding

Onze winkels