Elektrische barbecue

Zelfs professionals proeven geen verschil tussen vlees van een houtskool barbecue en vlees van een elecktrische barbecue! Waarom zou u dan moeilijk doen als u een wat kleinere tuin heeft, of misschien een balkon of dakterras? Barbecueën op een elektrische barbecue is net zo gezellig én ook nog gemakkelijk! 

Elektrische barbecue: barbecueën met gemak!

Met een elektrische barbecue profiteert u van het ultieme gebruikersgemak.

  • Snel opgewarmd
    Waar u met een houtskool barbecue rekening moet houden met de voorbereidingstijd, zit u met een elektrische barbecue binnen enkele minuten aan tafel en kan het eerste stukje vlees of groente er al op!

  • Temperatuur gemakkelijk te controleren
    Als de elektrische barbecue eenmaal op temperatuur is, dan blijft de temperatuur ook stabiel. U kunt door middel van de knop aangeven hoe heet u de barbecue wilt hebben, dus grillen wordt op deze manier een stuk gemakkelijker!

  • Geen kooltjes? Geen probleem
    Met de elektrische barbecue hoeft u geen kooltjes meer in huis te hebben. De barbecue kan dus altijd doorgaan! U heeft geen kooltjes of gasflessen meer nodig, u stopt de stekker in het stopcontact en kan direct aan de slag. 

Populair zijn de wat kleinere modellen die gemakkelijk schoon te maken zijn. Deze zien we vaak terug in een wat kleinere tuin, op een balkon of op vakantie. 

Veilig barbecuën met een elektrische barbecue

Met een elektrische barbecue heeft u geen open vuur en geniet u toch van de voordelen van de zomerse, barbecue- en vakantiesfeer! Er is geen emmertje water nodig en als hij om zou vallen dan vliegen de kolen u niet om de oren. Daarom is deze keuze ook zeer geliefd bij gezinnen met kleine kinderen, of bij gezinnen die graag kamperen.

De milieuvriendelijke barbecue

De elektrische barbecue is één van de meest milieuvriendelijke manieren om te barbecuen. Er komen geen schadelijke stoffen vrij tijdens het barbecueën en ook is er geen schadelijk afval van de kooltjes of eventuele gasflessen. Naast dat het een redelijk milieuvriendelijke manier is om te barbecueën, is het ook één van de goedkoopste manieren. U hoeft alleen de elektrische barbecue aan te schaffen en de stroom te betalen die het gebruikt. Na de aanschaf hoeft u dus weinig kosten te maken om te kunnen barbecueën met de elektrische barbecue.

Elektrische barbecue kopen

Een elektrische barbecue kopen doet u natuurlijk bij Tuincentrum De Oosteinde! Wij hebben een ruim assortiment met merken als Weber en onze ervaren medewerkers weten alles van onze barbecues. Ze staan tenslotte zelf ook graag achter de grill! Wij helpen u graag bij uw keuze, zodat u de barbecue uitkiest die het beste bij u past. Het aantal mensen dat er regelmatig van zal eten en hoe vaak u de barbecue verwacht te gebruiken, zijn zaken die hierbij van belang zijn. Onze medewerkers helpen u graag bij de aankoop van een elektrische barbecue. 

Online barbecue benodigdheden bestellen is ook mogelijk, zoals onder andere briketten, grillsets en houtskool barbecuehoezen. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en bekijk ons aanbod barbecue benodigdheden! Hopelijk tot ziens bij één van de vestigingen van De Oosteinde. Wij hebben vestigingen in IJsselmuiden, Hillegom, Vijfhuizen en Zeewolde.

    

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues

Onze winkels