Elektrische barbecue

Zelfs professionals proeven geen verschil tussen vlees van een houtskool barbecue en vlees van een elecktrische barbecue! Waarom zou u dan moeilijk doen als u een wat kleinere tuin heeft, of misschien een balkon of dakterras? Barbecueën op een elektrische barbecue is net zo gezellig én ook nog gemakkelijk! 

Elektrische barbecue: barbecueën met gemak!

Met een elektrische barbecue profiteert u van het ultieme gebruikersgemak.

  • Snel opgewarmd
    Waar u met een houtskool barbecue rekening moet houden met de voorbereidingstijd, zit u met een elektrische barbecue binnen enkele minuten aan tafel en kan het eerste stukje vlees of groente er al op!

  • Temperatuur gemakkelijk te controleren
    Als de elektrische barbecue eenmaal op temperatuur is, dan blijft de temperatuur ook stabiel. U kunt door middel van de knop aangeven hoe heet u de barbecue wilt hebben, dus grillen wordt op deze manier een stuk gemakkelijker!

Populair zijn de wat kleinere modellen die gemakkelijk schoon te maken zijn. Deze zien we vaak terug in een wat kleinere tuin, op een balkon of op vakantie.

Veilig barbecuën met een elektrische barbecue

Met een elektrische barbecue heeft u geen open vuur en geniet u toch van de voordelen van de zomerse, barbecue- en vakantiesfeer! Er is geen emmertje water nodig en als hij om zou vallen dan vliegen de kolen u niet om de oren. Daarom is deze keuze ook zeer geliefd bij gezinnen met kleine kinderen, of bij gezinnen die graag kamperen.

Elektrische barbecue kopen

Een elektrische barbecue kopen doet u natuurlijk bij Tuincentrum De Oosteinde! Wij hebben een ruim assortiment met merken als Weber en onze ervaren medewerkers weten alles van onze barbecues. Ze staan tenslotte zelf ook graag achter de grill! Wij helpen u graag bij uw keuze, zodat u de barbecue uitkiest die het beste bij u past. Het aantal mensen dat er regelmatig van zal eten en hoe vaak u de barbecue verwacht te gebruiken, zijn zaken die hierbij van belang zijn. 

Online barbecue benodigdheden bestellen is ook mogelijk, zoals onder andere briketten, houtskool barbecuehoezen. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop!

    

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues

Onze winkels