Barbecue accessoires

Bent u er klaar voor om te genieten met vrienden en familie in de tuin van heerlijke maaltijden, bereidt door u én uw barbecue? Dat zijn de momenten die vaak mooie herinneringen worden en waar nog vaak over nagepraat wordt. Naast goed gezelschap en lekker eten is het voor de 'grillmaster' natuurlijk erg belangrijk om de juiste materialen beschikbaar te hebben. Daar komen onze barbecue accessoires goed bij van pas!

Barbecue accessoires maken het u nóg gemakelijker

Tijdens het barbecueën is een goed schort erg handig en draait u het vlees natuurlijk het beste om met een goede vleestang. Wilt u een keer het roken van vlees uitproberen? Met een smokerbox of houtsnippers kunt u gemakkelijk aan de slag! De temperatuur van uw vlees meet u op met een goede barbecue thermometer en uw houdt uw barbecue fris en schoon door middel van de juiste borstels om etensresten weg te poetsen. Natuurlijk bergt u uw barbecue na gebruik en het schoonmaken het liefste op onder een mooie en passende hoes, om hem in optimale conditie te houden. Dit soort accessoires zijn bij ons beschikbaar in het tuincentrum of in onze webshop van de merken Weber en Cobb.

Het nieuwe koken met vernieuwende barbecue accessoires

Waar een hamburger en een speklap natuurlijk smullen zijn, hoeft het tegenwoordig allang niet meer daarbij te blijven als u een barbecue in uw bezit heeft. Wist u bijvoorbeeld dat onze merken handige accessoires in het assortiment hebben, waarbij u uw barbecue in een handomdraai omtoverd tot een wok, een pizzaoven of een poffertjeskraam? Een gevogeltestomer of een bakplaat? Zo is uw barbecue met gemak een buitenkeuken geworden, waarmee u de meest gevarieerde gerechten op tafel zet. Ziet u de gezichten van uw gasten al voor zich nadat u ze heeft uitgenodigd voor een barbecue en u komt aanzetten met heerlijke zelfgemaakte pizza's?

Advies over de juiste barbecue accessoires

Zoekt u een handige vleestang of een visgrill, het juiste bovenrooster of wilt u advies over speciale schoonmaakmiddelen? In ons tuincentrum vindt u een ruim aanbod aan allerlei barbecue accessoires van de gevestigde merken Cobb en Weber , dus kom gerust een keer langs! Niet alleen in onze tuincentra kunt u barbecue accessoires kopen, maar ook in onze webshop! Bijvoorbeeld online barbecuehoezen bestellen doet u gewoon vanuit uw luie stoel! Dat is nog eens gemakkelijk!

    

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues

Onze winkels