Waterornamenten en vijververlichting

Wilt u een waterornament of verlichting kopen voor uw vijver? Dan bent u bij Tuincentrum De Oosteinde aan het juiste adres! Met een uitgebreide vijverafdeling met alles wat u nodig heeft voor uw vijver en met vijverspecialisten die u alles kunnen vertellen en adviseren over vijvers kunnen wij ons een ware vijverwinkel noemen. 

Waterornamenten kopen

Wanneer u een vijver heeft aangelegd, heeft u waarschijnlijk rekening gehouden met de benodigde elektriciteit voor verlichting of voor de waterpomp. U kunt aan deze pomp een spuitornament, fontein of ander leuk waterornament koppelen. Het aanbod is zeer divers: de meeste figuren zijn van metaal, maar ook kunststof, steen en koper zijn veel gebruikte materialen. In onze tuincentra vindt u ook losse waterornamenten die niet op uw vijver aangesloten hoeven te worden, maar wel een heel leuk effect geven in uw tuin. 

Vijververlichting kopen

Verlichting in en om de vijver geeft de vijver een sprookjesachtig aanzicht. Een veilige manier van verlichting is zwakstroomverlichting, deze is makkelijk in de te graven en geeft snel resultaat. Ook lampjes op zonne-energie zijn een mogelijkheid. U kunt ook denken aan verlichte glazen bollen die op het wateroppervlakte drijven.

Kortom: de keuze is reuze! Daarom voorzien wij u graag van de nodige informatie in één van onze tuincentra, dus kom gerust eens langs! U kunt ook het online aanbod aan tuinverlichting bestellen en bekijken in onze webshop.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vijver

Onze winkels