Mooi merk: Capi Europe!

Bent u al bekend met de bijzondere binnen- en buitenpotten van het merk Capi Europe? Misschien heeft u ze al zien shinen in onze vestigingen in Hillegom of Vijfhuizen - want stralen, dat doen deze potten zeker! Graag laten we u kennis maken met deze stijlvolle plantenbakken. De bloempotten van Capi zijn immers ware eyecatchers die uw tuinplanten en kamerplanten nóg beter tot hun recht laten komen. Ze zijn stijlvol, licht van gewicht, maar zien er toch stevig en robuust uit. Omdat ze van kunststof zijn gemaakt, zijn ze niet kapot te krijgen! Wel zo handig met ons Nederlandse klimaat. Er zijn echter meer redenen waarom u voor een pot van Capi Europe zou moeten kiezen...

Voor elke smaak en elk budget is er een pot

De potten van Capi zijn erg herkenbaar, terwijl ze onderling toch behoorlijk verschillen. Ze zijn er immers in allerlei vormen, maten en kleuren. Wel staat het merk erom bekend potten te produceren die qua kleur perfect met elkaar en hun omgeving te matchen zijn. Ook worden de potten op een duurzame wijze geproduceerd. Dat is tevens voor onze planeet heel fijn! De aarde wordt uiteraard ook heel blij van de hoeveelheid groen die u aan de tuin gaat toevoegen met deze prachtpotten. Hoe meer groen, hoe beter! Dat vinden de vogels, vlinders, bijen en andere insecten uiteraard ook heel fijn! Kom langs in één van onze filialen of shop Capi in onze webshop!

Koop Capi potten online!Let op: de potten van Capi Europe zijn alleen verkrijgbaar bij de Oosteinde Hillegom en Vijfhuizen.

Capi Europe potten kopen | Tuincentrum de Oosteinde

Koop de producten van Capi! | Tuincentrum de Oosteinde

Oneindig plezier van een Capi pot

U weet het, we moeten extra zuinig zijn op onze planeet. Het is daarom goed om te investeren in een product waarvan u weet dat u er veel plezier aan gaat hebben. Met de producten van Capi zit dat wel snor! Door hun tijdloze uitstraling en onbreekbare karakter heeft u jarenlang plezier van de potterie. Voor de potten worden immers met name neutrale kleuren gekozen. Daarnaast zijn ze goed weersbestendig. Ook is Capi een Nederlands merk en door een product van eigen bodem te kopen, verkleint u tevens uw ecologische voetafdruk. Een groot deel van de design potten van Capi Europe wordt namelijk CO2 neutraal, verantwoord en duurzaam geproduceerd in hun eigen fabriek in Tilburg. 

Waarom voor een pot van Capi kiezen?

We hebben al een aantal redenen genoemd waarom u absoluut een pot van Capi in huis (of tuin) moet halen. Om u een compleet beeld te geven, zetten we alle voordelen nog even op een rijtje.

 • 3 jaar garantie (10 jaar voor de Tutch® serie)
 • Nederlands design
 • indoor & outdoor
 • isolatielaag
 • vorstbestendig
 • UV-bestendig
 • breukbestendig
 • lichtgewicht
 • recyclebaar
   

Capi - Logo

Recyclebaar materiaal

Wat ooit begon als een eenmanszaak met betonnen en gietijzeren beelden is nu een wereldberoemd bloempottenmerk met innovatie, service en duurzaamheid hoog op de agenda. Het is ook het enige grootbedrijf ter wereld met een eigen ontwikkelde manier van rotatiegieten. Zo wordt er ruim 80% energie bespaard. Ook levert het minder afval op. Gelukkig kan Capi het afval weer verwerken in nieuwe potten. Alle potten zijn namelijk gemaakt van recyclebaar materiaal.

Made in Holland

In onze filialen in Vijfhuizen en Hillegom verkopen wij de potten van de Made in Holland lijn. Ze zijn eenvoudig te herkennen aan hun oranje binnenkant en zien eruit alsof ze van natuursteen zijn gemaakt. Dit zijn onder andere de Urban Smooth, Row en Rib series, die allen zo hun eigen vorm, textuur en look hebben. Deze potten worden 100% klimaatneutraal in Tilburg geproduceerd. 

Bloempotten kopen | Tuincentrum de Oosteinde

Potten van Capi kopen

Geef uw planten een prachtig thuis met de potterie van het Nederlandse Capi. Zowel in huis als in de tuin zullen de potten de show stelen. Zet er een aantal bij elkaar of kies voor één grote blikvanger. Hoe dan ook, de potten zullen prachtig staan! Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen om al onze bloempotten te bewonderen. De potten van Capi verkopen wij alleen bij de Oosteinde Hillegom en Vijfhuizen. Wilt u aanverwante artikelen zoals kamerplanten, tuinplanten of potgrond? Kom naar een vestiging van tuincentrum De Oosteinde, of bezoek onze webshop!

Potterie

 

Onze winkels