Solanum

Maak van de tuin, het terras of het balkon een spectaculair plaatje door aan de slag te gaan met zomerbloeiend perkgoed. Dat geeft niet alleen kleur, maar ook een flinke dosis sfeer! Vergeet niet de prachtige Solanum aan het lijstje toe te voegen en een mooie plek te geven in een fijne pot of in de border. De Solanum is een eenjarige bloeiende plant met roots in Zuid-Amerika. 

Voeg de Solanum toe aan uw tuin

De Solanum is een veelzijdige plant die in verschillende soorten en maten voorkomt. Hij is lid van de nachtschade familie, waar ook de Aardappelplant deel van uitmaakt. Er zijn zowel laag bij de grond groeiende bodembedekkers, als klimmende varianten. De plant valt op door zijn stervormige bloemen in het wit en violetblauw die in de zomermaanden uitbundig en lang bloeien. Zijn donkergroene bladeren zijn de perfecte backdrop voor de prachtige bloemetjes. De plant laat zich goed combineren met andere zomerbloeiers. Hij heeft graag een lichte plek, maar ook halfschaduw kan de plant prima hebben.

SOLANUM KOPEN BIJ TUINCENTRUM DE OOSTEINDE

De eenjarige Solanum is uiteraard verkrijgbaar bij tuincentrum de Oosteinde! Kom langs in de dichtstbijzijnde vestiging en ontdek ons veelzijdige aanbod zomerbloeiers, vers van de kweker! Ook voor andere tuinplanten bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van prachtige kuipplantenkruidenvaste planten en klimmers

Tuinplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Eénjarige zomerbloeiers

Onze winkels