Geranium

Bent u op zoek naar een mooie Geranium? Dan bent u bij De Oosteinde aan het juiste adres! We zijn al jaren expert op het gebied van Geraniums en hebben een zeer uitgebreid assortiment! Of u nu een Geranium in het rood, roze of wit wilt of liever een hanggeranium, we hebben allerlei soorten voor ieders smaak. 

Bloemzaden kopen

 

Geranium kopen bij de Oosteinde

Het is niet vreemd dat de Geranium één van de meest populaire tuinplanten is. Hij is er in vele soorten en maten en de kleuren spreken ontzettend aan! Ze zijn zeer geschikt als borderplant en worden ook vaak in grotere groepen bij elkaar geplant voor een extra indrukwekkend effect! Door de grote variatie is er voor iedere tuin, voor ieder balkon of in iedere pot wel een geschikte Geranium te vinden die naar uw smaak is!

geranium kopen

Verzorging Geraniums, hoe doet u dat?

De meeste Geraniums groeien en bloeien goed in de volle zon of half schaduw. Wist u dat u Geraniums prima kunt stekken? Zo verjongt u de plant, zorgt u dat hij een niet te groot oppervlak inneemt en de stekjes zijn ook nog eens een leuk kado voor die bijzondere vriendem of familie! In het geval van de vroeg-bloeiers kunt u deze direct na de bloeiperiode gerust goed terug snoeien. Hierdoor heeft u er later nogmaals plezier van, omdat hij nog een keer in bloei zal komen. Dubbel genieten dus!

geranium kopen

Wilt u graag de Geranium kopen? Kom dan gerust langs in een van onze tuincentra, of neem een kijkje in onze webshop. Bent u bij ons in de winkel, spreek dan gerust iemand van ons ervaren personeel aan. Ze helpen u graag! Ook voor andere tuinplanten zoals de Lavendel, Cyclaam, Fuchsia en de Verbena bent u aan het juiste adres. Zien we u ook snel?

Eenjarige planten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Eénjarige zomerbloeiers

Onze winkels