Bromelia

Een natural beauty - De Bromelia!

De Bromelia is zeker het overwegen waard als u een bloeiende kamerplant zoekt. Hoewel z’n uiterlijk misschien doet vermoeden dat hij behoorlijk wat aandacht en verzorging nodig heeft, is niets minder waar. De Bromelia is een sterke en erg makkelijke natuurlijke schoonheid. Geef hem een plaats in het licht (niet in de volle zon!) en regelmatig water (gieten in de kelk van de plant) en hij is tevreden. Extra's zoals plantenvoeding zijn eigenlijk niet eens nodig. Hoewel: op een warme dag vindt hij het wel heerlijk om te worden verrast met nevel uit de plantenspuit. Dus als u hem dan toch een keer een plezier wilt doen …

Genieten op niveau
De blikvanger is ongetwijfeld zijn felgekleurde, grote bloem die als een vlam vanuit het hart omhoog groeit. Die bloemen kunnen de prachtigste kleuren hebben: rood, geel, oranje, paars en zelfs tweekleurig. Kwestie van vooral flink genieten als hij deze toont! De Bromelia is namelijk nogal eigenzinnig en bloeit slechts één keer. Die ene keer duurt dan wel gelijk 3 tot 6 maanden en is dus zeker de moeite waard! 

Heeft u behoefte aan een nieuwe, bloeiende kamerplant? Kom dan langs bij Tuincentrum De Oosteinde, waar u ons brede assortiment met diverse kamerplanten kunt bekijken. Online plantbenodigdheden bestellen kan tegenwoordig ook, in onze webshop!

Kent u onze webshop KoopZaden.nl al? Hier vindt u een groot aanbod aan zaden an aanverwanten!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloeiende kamerplanten

Onze winkels