Gerbera

Bent u op zoek naar een bloeiende kamerplant? Bij Tuincentrum De Oosteinde vindt u vele diverse soorten en kunt u bijvoorbeeld de Gerbera online bestellen. Haal deze b(l)oeiende inspirator in huis en optimisme & levenslust maken als een welkome bries hun entree. Een bundel positieve energie, deze bloeiende woonplant!

Vrolijk bloeiende plant

De Gerbera komt oorspronkelijk uit Azië, Zuid-Amerika en Tasmanië. Ze werd in de 18e eeuw ontdekt door de Leidse botanicus Gronovius. Die vernoemde de vrolijk bloeiende plant naar zijn bloemen verzamelende Duitse collega Gerber. Sindsdien zijn talloze prachtige varianten geteeld: van grootbloemig tot kleinbloemig en een rijke verscheidenheid aan kleuren.

Sprekende kleuren
De verschillende vrolijke kleuren zijn om blij van te worden. Geel, rood, oranje, roze, paars, wit: er zijn vele varianten! Juist deze kleuren en de bijzondere kleurcombinaties waarin de Gerbera verkrijgbaar is, maken deze opgewekte dame tot een zeer decoratieve woonplant. Plaats ze in een matchende gekleurde pot en u geeft uw interieur een eenvoudig, maar zeer opfrissend accent. Bij voorkeur op een lichte plek, voorzien van regelmatig water met af en toe wat toegevoegde plantenvoeding. Dan zorgt zij dat u wekenlang kunt genieten van haar vrolijke, oppeppende bloemen! 

U bent van harte welkom in de voor u dichtstbijzijnde vestiging om ons grote aanbod aan bloeiende kamerplanten te bekijken, waaronder de Gerbera. Wij hebben ook een online tuincentrum, daar kunt u Gerbera zaden online kopen, net zoals vele aanverwante artikelen. Neem gerust een kijkje, of kom langs in ons tuincentrum!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloeiende kamerplanten

Onze winkels