Bestrating

Ziet u het al voor u? Een mooi en strak stuk bestrating in uw tuin, waar u een mooie tuinset of loungeset neer kunt zetten. Vanaf deze plek kunt u heerlijk van uw tuin genieten, familie en vrienden ontvangen en de kinderen of kleinkinderen kunnen lekker spelen.

Bestrating in uw tuin

Naast wellicht een stuk gras, wat borders met mooie planten, bloemen, struiken en bomen hebben de meeste tuinen ook een plek ingericht waar u fijn kunt zitten. Het terras kan van houten flonders zijn, maar meestal is dit een stukje bestrating. Hierbij hoeft u allang niet meer te denken aan de standaard grijze 40 cm x 40 cm tegels, want hierin zijn ontzettend veel mogelijkheden!

Hallo sierbestrating!

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van sierbestrating in uw tuin. Grote, strakke en donkere tegels passen goed in een design tuin met veel strakke en rechte lijnen en vlakken. Is uw tuin wat speelser, dan zijn er ook veel opties met leuke klinkers die in verschillende patronen voor u gelegd kunnen worden. Bij een Mediteraanse tuin zijn de grote brokken steen erg passend, omdat deze goed de sfeer en het karakter van het gebied weergeven. Kortom, voor iedere stijl en tuin is er passende bestrating te vinden! Het is mooi om ook de looppaden in dezelfde stijl bestrating mee te nemen, dus denk hier van tevoren goed over na.Op zoek naar nieuwe bestrating?

Dan kunnen wij u helpen! Wij hebben een groot assortiment aan verschillende soorten natuursteen, beton, bakstenen en diverse grind- en gritsoorten. Ook houten vlonders worden tegenwoordig veel toegepast en geven uw tuin een hele andere uitstraling. Alles is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren, waardoor we voor u een plan op maat kunnen maken. Wist u dat wij ook een speciale website hebben voor onze sierbestrating? Neem gerust eens een kijkje om inspiratie op te doen: http://www.sierbestratingoosteinde.nl/.

MEER SIERBESTRATING       BESTEL SIERBESTRATING

Voor uitgebreide informatie kunt u natuurlijk ook bij ons lamgskomen in Hillegom. Sierbestrating & Hovenierscentrum Oosteinde - Hillegom.

Neem ook eens een kijkje in onze webshop, voor al uw tuinbenodigdheden!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment

Onze winkels